Postbus 2542
8901 AA Leeuwarden
Breedstraat 50
8911 GJ Leeuwarden
T: 058-215 8005
F: 058-213 4702
M: 06-515 89 812
E: info@bovenholland.nl
I: www.bovenholland.nl

 
 

Big Apple in Colosseum Dokkum

De Beste Coverband van 2006, Big Apple, speelt 27 oktober a.s. in het Colosseum in Dokkum.

Big Apple kwam als winnaar uit de bus in het Amsterdamse Paradiso, tijdens de finale van de talentenjacht voor cover bands "Clash Of The Coverbands"!!

De naam Big Apple, bijnaam voor de stad New York, is niet toevalligerwijs ook de naam van Nederlands beste top 100 band. De band is net als de Amerikaanse stad hip, energiek en altijd aan verandering onderhevig.

Het routinematig afdraaien van liedjes zul je bij Big Apple dan ook niet meemaken. De band gaat ervoor om de muziek met 100% toewijding te brengen. Geen enkel optreden is hetzelfde, omdat er ter plekke wordt ingespeeld op de wensen van het publiek.

De spetterende performance van Big Apple is ook voor de 14-koppige vakjury van "The Clash of the Coverbands" niet onopgemerkt gebleven. Door deze vakjury werd Big Apple voor 2005 uitgeroepen tot beste coverband van Nederland!

De bandleden hebben zichtbaar veel lol in het spelen, wat ook duidelijk bij het publiek overkomt. Zowel dance- en rockklassiekers als de meest actuele hits volgen elkaar in snel tempo op. Oudere hits worden door Big Apple opnieuw gearrangeerd en van een "Big Apple-sausje" voorzien. De band kan putten uit een repertoire van meer dan 200 nummers en is geschikt voor elke gelegenheid.

Het entertainment staat op zeer hoog niveau en wordt ondersteund door een wervelende lichtshow aangevuld met de nieuwste technieken zoals een videowall en live camera\'s. Desgewenst kan Big Apple ook artiesten begeleiden.
© 2024 Boven Holland Entertainment - disclaimer

klik hier om u af te melden voor deze nieuwsbrief.