Postbus 2542
8901 AA Leeuwarden
Breedstraat 50
8911 GJ Leeuwarden
T: 058-215 8005
F: 058-213 4702
M: 06-515 89 812
E: info@bovenholland.nl
I: www.bovenholland.nl

 
 

Zaterdag 3 November; Night Of The Look A Likes in het Colosseum te Dokkum

Aanstaande zaterdagavond 3 november vindt in Partycentrum Het Colosseum de Night of the look-a-likes plaats. Een avond met top muziek van Nederlandse bodem.

Vanaf 22.00 uur treden de dubbelgangers van Andre Hazes, Frans Bauer, Marco Borsato en Rene Froger op. De avond wordt verder omkleed door DJ’s Peter en Rene.

Van ieder artiest zullen de beste nummers ten gehore worden gebracht en de gelijkenis met de originele artiesten is opmerkelijk te noemen. Allen hebben zij de artiest die zij imiteren al eens ontmoet en de reacties waren enthousiast. 

Ieder mens lijkt een dubbelganger te hebben, maar de gelijkenis tussen Marco en Henny is wel heel bijzonder treffend! Niet voor niets is Henny de ECHTE look-a-like van Marco Borsato.Inmiddels heeft Henny al menigmaal opgetreden voor een groot publiek waar hij LIVE (!) de bekende nummers van Marco Borsato zingt.
Zo was Marco Borsato verbijsterd toen hij zijn dubbelganger Henny ontmoette. “Het is alsof ik mezelf zie en hoor!” 

Als Rene Froger treedt Chris de Roo op. Chris is opvolger van Rene in cafe Bolle Jan in Amsterdam waar hij wekelijks op het beroemdste feestpodiumpje van Nederland staat. 

Anne Rodenburg als Hazes zet een natuurgetrouwe imitatie neer. Hij trad al op toen Andre Hazes nog leefde en is destijds menig maal voor  de echte Andre aangezien. 

Met dezelfde sympathieke uitstraling als Frans Bauer zingt Appie de allergrootste hits van “Fransje”en maakt hij er een gewoon een gezellig feestje van.

Het optreden zal in de kleine zaal van het Colosseum plaats vinden dus is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Wees er dus op tijd bij.

Meer informatie en kaartverkoop:  www.colosseumdokkum.nl of 0519-222969

© 2024 Boven Holland Entertainment - disclaimer

klik hier om u af te melden voor deze nieuwsbrief.