Postbus 2542
8901 AA Leeuwarden
Breedstraat 50
8911 GJ Leeuwarden
T: 058-215 8005
F: 058-213 4702
M: 06-515 89 812
E: info@bovenholland.nl
I: www.bovenholland.nl

 
 

Line up compleet voor Groene Ster Festival; Pinksterweekend 9, 10 en 11 mei

De line up voor het driedaags festival welke tijdens het Pinksterweekend op 9, 10 en 11 mei wordt georganiseerd in het recreatiegebied De Groene Ster bij Leeuwarden, is helemaal compleet! 

Dit openlucht festival is in zekere zin uniek, doordat er in geval van regen ook geschuild kan worden in de aanwezige grote tent, die met de zijkanten open in de breedte op het veld geplaatst wordt!

Een fantastische line up, met voor ieder wat wils.

Vrijdag 9 mei zullen de bands GOSIMON, ILANOIS, MINK en VAN DIK HOUT de spits afbijten.

Zaterdag 10 mei komen 2 van de beste tribute bands elkaar tegen, de uit Italie afkomstige superband QUEENMANIA, en het magistrale PINK FLOYD TRIBUTE, die nog steeds elke keer voor een uitverkocht huis heeft gespeeld.

Zondag 11 mei is er een Hollandse Mega Artiesten Parade met sterren als JEROEN VAN DER BOOM, DENNIE CHRISTIAN, HENK WIJNGAARD, STARKOO, ANNIE SCHILDER, TJEERD, ROMANA, CEES GREUTER, COR WOLTERS, CHRIS DE ROO, REINA, GYNA, RICKY, dit alles gepresenteerd door ALI OSRAM, de naar Nederland geemigreerde buitenlander, bekend geworden van zijn hilarische telefoongesprekken vol met woordspelingen en spraakverwarringen.

Meer informatie rondom programma en alle artiesten u vinden op de site van Groene Ster Festival: www.groenesterfestival.nl 

De kaartverkoop is reeds begonnen en kaarten kunnen gekocht worden online op de site van het Groene Ster Festival en via elke Music Store, voor adressen kunt u kijken op http://www.musicstore.nl/winkel.php?WinkelAktie=info


© 2024 Boven Holland Entertainment - disclaimer

klik hier om u af te melden voor deze nieuwsbrief.