Postbus 2542
8901 AA Leeuwarden
Breedstraat 50
8911 GJ Leeuwarden
T: 058-215 8005
F: 058-213 4702
M: 06-515 89 812
E: info@bovenholland.nl
I: www.bovenholland.nl

 
 

ALAN PARSONS PROJECT, 28 juni in Muziekcentrum Schaaf in Leeuwarden!!

Alan Parsons is een artistieke duizendpoot, die zijn carrière begint als geluidstechnicus van het album "Abbey Road" van The Beatles. 
Voor de geluidstechniek van "The Dark Side of the Moon" van Pink Floyd zal hij zelfs een Grammy-award ontvangen. 

Voor de opnames van zijn eigen cd's gaat hij te werk als een filmproducer. Eerst stelt hij een concept vast, zoekt een groep sessiemuzikanten, stelt een productieschema op, om vervolgens alles als een puzzel ineen te passen tot een product waarop heel duidelijk de producer zijn stempel drukt.

Aan het eerste album "Tales of a Mystery" werkt hij twee jaar, om er vervolgens alweer een Grammy mee in de wacht te slepen. In 1980 verhuist hij naar Monaco, en laat daar een studio bouwen, waar hij samenwerkt met zangers als Colin Blunstone, Gary Brooker en John Miles. Mede hierdoor komt er ook hitsucces in Nederland voor Alan Parson. Met de Alan Parsons Project scoort hij hits met "Don't answer me", "Eye in the Sky" en "Turn of a Friendly card".

Tickets alleen via Music Store, kassa Schaaf, van den Akker, VVV Leeuwarden en online ticketservice via de website van Schaaf, www.muziekcentrumschaaf.nl entreeprijs € 35,-

AANGEZIEN ALLE EERDERE CONCERTEN IN NEDERLAND IN EEN MUM VAN TIJD WAREN UITVERKOCHT, WORDT AANGERADEN NIET TE LANG TE WACHTEN MET HET KOPEN VAN KAARTEN!!!



© 2024 Boven Holland Entertainment - disclaimer

klik hier om u af te melden voor deze nieuwsbrief.