Kies een categorie Waterstad FM livestream     Radio NL livestream
Thema Feesten
 
Bands en Popgroepen
 
Coverbands en Show Orkesten
 
Zangers
 
Zangeressen
 
Zang Groepen
 
Tribute Bands en Look A Likes
 
Bruiloft Bands
 
Solo Artiesten, Duo's & Trio's
 
Easy Listening Acts
 
Internationale Artiesten en Golden Oldies
 
Drive In Shows
 
DJ's
 
Divers entertainment en Animatie
 
Magic
 
Kinder Entertainment
 
Presentatie
 
Licht en Geluid
 
« Terug

Patrick Jumpen single Holiday uitgekomen

De meest besproken jumper van Nederland, Patrick Jumpen heeft een nieuwe single "Holiday" met bonus track 'Gangster' uitgebracht. De 19 jarige Patrick Mantizz is daarmee de eerste jumper in Nederland die een CD met eigen muziek heeft uitgebracht.
 
De radioversie van 'Holiday' is een nummer om overal te draaien. Door de steel-drum krijg je meteen een vakantiegevoel, vandaar de titel. Voor de echte jumpers is er een tweede meer pompende versie voor de clubs met een stevige bassdrum.
 
Patrick raast al weken met een show
door het land en nu is dan eindelijk de
single uit waar Patrick drie maanden aan heeft gewerkt, bijgestaan door producers Flamman & Abraxas, met een paar fantastische tracks en een in het oog springende hoes.
 
 
Previews van tracks van de single zijn op MySpace 350.000 keer voorbeluisterd en op de mediaplayer van tmf.nl is het optreden in TMF Reaction met een duo-
& stampjump op "Holiday" en "Gangster" meer dan 115.000 keer terugbekeken. Patrick's eigen internet video's zijn op Google Video meer dan 5.500.000 x bekeken, waarvan de "Jumptutorial die Jan Peter Balkenende zelfs kan begrijpen" alleen al 1.500.000 keer en het "Duo Jumpen in het Politiebureau Eindhoven (Jumpstyle)" inmiddels ook meer dan 1.000.000 keer.
Patrick's dansstijl is uniek en heeft voor velen als voorbeeld gediend. Als hij samen met Dion het podium bestijgt vliegen de spetters er af. Patrick weet dan ook als geen ander hoe een nummer moet worden opgebouwd om er ideaal op te kunnen jumpen - hoe lang de break moet duren om op adem te komen, wanneer het volgende hoogtepunt los mag barsten: Patrick's nummers zijn er helemaal op toegespitst perfect aan te sluiten op alles wat Patrick iedereen de afgelopen maanden heeft geleerd: de basis, draaien, duo-jumpen, stampjumpen, freestylen, etc.


--------------------------------------------------------------------------------
Gage: €975,-
Tijdsduur: 1 x 15 min.
Geluid: exclusief