Kies een categorie Waterstad FM livestream     Radio NL livestream
Thema Feesten
 
Bands en Popgroepen
 
Coverbands en Show Orkesten
 
Zangers
 
Zangeressen
 
Zang Groepen
 
Tribute Bands en Look A Likes
 
Bruiloft Bands
 
Solo Artiesten, Duo's & Trio's
 
Easy Listening Acts
 
Internationale Artiesten en Golden Oldies
 
Drive In Shows
 
DJ's
 
Divers entertainment en Animatie
 
Magic
 
Kinder Entertainment
 
Presentatie
 
Licht en Geluid
 
« Terug

Jumping Jacks

De Jumping Jacks zijn bekend van hun hit ‘Jumping In The Moonlight’ waarmee ze momenteel hoog in de charts staan. De act van deze formatie is tijdens de opnamen van de spectaculaire videoclip ontstaan, waar de dansers het tegen elkaar moesten opnemen in een heuse jump-battle. De beste jumpers zijn tijdens deze shoot geselecteerd voor de act, welke onder leiding van de zanger Tom Haver een unieke show zullen weggeven.
Anders dan bij de doorsnee jump-acts zal er bij de Jumping Jacks namelijk naast jumpen ook volop worden gezongen. De perfecte combinatie om er overal en altijd een geweldig feest van te maken!
 
                                                                            Tom Haver
 
                                                                            Tom is 31 jaar en geboren in Callantsoog, een klein dorpje aan de Noord Hollandse kust. Zingen is voor hem altijd een hobby geweest en naast zijn werk in de horeca stond hij al eerder op het podium in Kreta en Oostenrijk en disco’s als Bob’s, Apres Ski en Shooters. Tom is naast allround zanger en een top entertainer ook een uitstekende DJ.
 
 
Jumping Jacks
 
De crème de la crème van de Nederlandse jump-scene is terug te vinden in de act van Jumping Jacks. Iedere show zullen twee, van de in totaal vier, dansers hun kunsten vertonen en het publiek de juiste ‘moves’ leren. Zo krijgt de show van Jumping Jacks naast het hoge entertainment gehalte ook nog een interactief tintje.

Gage:  € 1975,-
Show: 1 x 25 min.
Geluid: inclusief (B-set)